Rotown Magic

Rotterdam is niet te filmen, de beelden wisselen te snel
Rotterdam heeft geen verleden, en geen enkele trapgevèl

Rotterdam is niet romantisch, heeft geen tijd voor flauwekul
is niet vatbaar voor suggesties, luistert niet naar slap gelul

’t Is niet camera-gevoelig, lijkt niet mooier dan het is
Het ligt vierkant hoog en hoekig, gekanteld in het tegenlicht

Rotterdam is geen illusie, door de camera gewekt
Rotterdam is niet te filmen, Rotterdam is vééls te ècht

uit Rotown Magic

Het mooie, warme huwelijk van Lara & Wim

Combineer mooie, lieve mensen en een trage ochtend met het vooruitzicht op een ultieme liefdesverklaring en je krijgt een fantastische dag die aanvoelt als een warm bubbelbad waar je nooit uit wil. Wanneer je als huwelijksfotograaf ’s ochtends wordt onthaald zoals ik, zou je meteen begrijpen dat hierin het grote plezier zit. Een hele dag gelukkige, enthousiaste & ontroerde mensen vastleggen wordt hierdoor alleen maar prettiger. Bofkont, fluister ik dan zacht tegen mezelf om van zulke momenten getuige te mogen zijn en er bijzondere foto’s van te kunnen nemen.

Op 19 mei waren Lara en Wim de mooiste mensen op aarde en werd het warmer waar zij passeerden.

Huwelijksreportage voor Anneleen & Wesley in Genk

De mooiste mensen, de beste vrienden, de warmste familie. Anneleen en Wesley hebben het geluk gevonden: bij elkaar, bij hun vrienden en de familie waarin ze opgroeiden.

Als huwelijksfotograaf genoot ik van elke minuut met deze mensen. Ze gaan een fantastische toekomst tegemoet waarin ze iedereen in hun buurt zullen omringen met oprechte vriendschap en liefde.

Ze trouwden in april en het is ontzettend plezant om vandaag deze warme en spontane beelden opnieuw onder ogen te zien. Ze laten me spontaan glimlachen en opnieuw beseffen welke bofkont ik weer was die dag.

BXL, ma belle – fotoreportage Brussel

Stad van uitersten. Van kalmte naar beweging, tussen bekend en onbekend, van plezier naar afkeer. Beschadigd en verfraaid, bedrogen en geliefd. Brussel is hard maar omarmt, vertedert en schreeuwt. Ik vecht met deze stad en verlang naar de pleinen waar het hart klopt. Naar het licht dat alles lelijker en mooier maakt, mensen naar buiten lokt en samenbrengt. Stapels pizzadozen en zakken Chinees worden gedeeld, lachsalvo’s onderdrukken de muziek, shisha voor iedereen, drankjes en korte kleedjes op lange avonden. Ruzie in twee talen, opschriften in drie. Open ramen geven gezinsmomenten prijs. Soms is Brussel alleen maar zwart en wit.


Visir Brussels

Bruzz/Visit Brussels

trein   bustreinbrussel   brusselbrussel   brussel manneke pis brussel   metro brussel streets of brussels brussels   brusselmarollen marollen   marollen   marollen brussel, marollenbrussel brussel   brussel abstract black and white   brussel                


bekijk de fotoreportage van Antwerpen

Ascot aan de Jeker | drafrennen in Tongeren

Ik heb weinig met paarden. Ze zijn me te groot, erg onvoorspelbaar, te snel en krachtig. Ik vind ze wel mooi en hun bewegingen intrigeren me en ik heb een onbegrensde bewondering voor mensen die hebben besloten erop te gaan zitten voor hun plezier en er rondjes en ritjes op afleggen. Ik legde al eens de paardenmarkt in Kuringen vast waar ik me, ondanks de paarden, een ochtend lang amuseerde door de man bij het paard. Ik heb dus weinig met paarden.

Er is een reden dat ik het evenement op pinkstermaandag bezocht. Enkele weken ervoor passeerde ik de renbaan in Tongeren tijdens een fietstocht. Toeval. Ik kende het niet. Ik had toen gesprekken met mensen die de training bezochten of zelf actief zijn in de paardensport en vond hun enthousiasme in die mate aanstekelijk dat ik besloot me eens onder te dompelen en te laten omringen door mensen met dezelfde gedrevenheid.

 drafrennen tongeren drafrennen tongeren  drafrennen tongeren

Verder lezen

Huwelijksfotograaf voor Stéphanie & Celine

Het moeten bijzondere mensen zijn die putje winter en te midden van grijze en donkere dagen een goudgele zonovergoten dag cadeau krijgen. Het was werkelijk ongezien met welke ontspanning ze de voorbereidingen in de ochtend aanvatten. Als huwelijksfotograaf was het een plezier om met zulke warme en mooie mensen te mogen werken en dit te doen in alle vrijheid die ik van hen kreeg.


Bekijk de fotofilms van eerdere huwelijken


 

       Continue reading

Antwerpen in 48u | ’t Stad in beeld

Antwerpen verbaast en verrast voor wie er zelden komt. Het kletst in het gezicht en snijdt in de keel voor wie alleen zachtheid zoekt. Het pompt en bloedt en verwarmt en verzacht. De luchten zijn blauw en zuchten een ijzige asem doorheen de stad, de gebouwen goud en grijs en bomen kaal. De avond leeft en verlangt naar geheimen van de nacht en sluipt door de straten op zoek naar licht. Antwerpen verbaast en verrast.


één camera, één stad, 48u tijd.


MAS Antwerpen Verder lezen